Post by highwardhabpharans on Feb 9, 2022 18:35:07 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Knife Hit ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Knife Hit IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody glitch gold ▞▞▞
▞▞▞ Knife Hit 2022 version ▞▞▞
Dobra gra, ale bardzo opóźniona. To jest bardzo irytujące. Nie potrafię nawet poprawnie grać. Chciałbym to polecić, ale jednocześnie nie. Napraw grę. Btw to nie mój telefon, który się opóźnia. To ty aplikacja. Dziękuję Ci
Dobra gra, ale za dużo reklam. Opóźnia się również nawet przy szybkim połączeniu internetowym.
Opis Knife Hit. The ultimate knife challenge is here! Throw the knives into the logs to break them. Slash the apples and unlock new knives.
gra fajna ale po zmianie numeru i jej na nowym miejscu od zera
Ta gra jest tak słaba. Bez względu na to, jak dobrze to zrobisz, opóźnienie wszystko schrzani.
Daje dwie dlatego z niewiadomej przyczyny zresetowała mi sie całą gra wszystkich przerwy trwale zatrzymujące się i zniknęły wgl
Super gra. Ale to jest za łatwe. Jeśli szukasz łatwej gry, to jest to.
byłoby lepiej, gdyby można było po prostu kontynuować, niż po prostu zaczynać od pierwszego poziomu. całkowicie irytujące. Rozumiem, że jest dostępna opcja zakupu, ale jest to po prostu tani ruch, aby zarobić pieniądze.
Karambit nóż na szyję neck knife pazur CS:GO N062F Wrocław
Fajna
Najwyższe wyzwanie dla noża jest tutaj! Freemium; Android · iPhone · iPad · Android Tablet. Najwyższe wyzwanie dla noża jest tutaj!Wrzuć noże do kłód,
These games include Kids game applications both for Android mobile, iOS phones and tablets. Here we show you top 80 games, such as Magic Tiles 3,
Bardzo zabawne i przydaje się, gdy siedzę gdzieś i nic nie robię
Naprawdę świetna gra... jest trochę zbyt glitchy. Ale ogólnie świetna grafika
Program był błędny, a reklamy są nierealne
To bardzo dobra gra, ale po włączeniu Wi-Fi za dużo reklam, więc jeśli chcesz uzyskać najlepsze wrażenia, po prostu wyłącz Wi-Fi
Nieźródła Mi
Knife Hit Аркади nllb
Za dużo reklam!
wyskakujące okienko z reklamą zaraz po rozpoczęciu gry, więc nieumyślne naciśnięcie reklamy jest trochę obskurne. Zabawny zabójca timera
Ogólnie nie mam problemu z samą grą, jest dobrze. Ale prawdziwy problem tkwi w reklamach. Jest zbyt wiele wyskakujących reklam, na które narzekam. Ale moim prawdziwym celem jest treść reklam, jest zbyt nieodpowiednia dla młodych grup wiekowych. Ilekroć zauważam reklamy, po prostu je ignoruję, wyłączając internet, po prostu nie mogę tego teraz zignorować. Ale niektóre części gry również korzystają z Internetu i jest to prawdziwy problem. Nie mogę zapłacić za usunięcie reklam, więc jest to prośba, proszę coś z nimi zrobić.🙏
Dzień dobry. Na moim telefonie bardzo ścina np.wbiję nóż w celu z myślą o wbije się w inny nóż. Popularne bardzo popularne i późniejsze granie tej strony, że w końcu ekranu gry zastyga i nie da się zrobić NIC. Później mój cały ekran ścina gdy po 3 razie usiłuje telefon w końcu telefonu umożliwiony. Napisz, że "Przepraszamy, aplikacja została trafiona nożem. Gdy zatrzymana została zatrzymana. Wejdę zrobić.
Według mnie ta gierka nie jest zła :-P Ogólnie nie mam nic do tych, które mają się z tą grą nie podoba 😐 Dałam trzy gwiazdki, dla których mogli dodać multi Player i żeby móc stracić tytuły za 150 jabłek 😎 Jeśli multi Player ma 5 gwiazdek!! !
Gra wydawała się fajna. Ale z reklamami pojawiającymi się po każdym etapie ludzie byliby zbyt zirytowani, by grać dalej, nie powiem. Zbyt wiele reklam zawsze niszczy zabawę w grze.
Obejrzałem reklame i nie włonczyła mi sie gra tylko od początku
Ta gra jest okropna. za każdym razem, gdy rzucam nożem, pojawia się ogromne opóźnienie. A nawet jeśli nic nie zrobię, to nadal pozostaje w tyle. To dosłownie nie do odtworzenia. Te 30 sekund gry było okropne. Mój telefon nie jest nawet taki zły. Działa idealnie w grach takich jak Brawl Stars, Pubg, League of Legends i innych grach, w których nie mam opóźnień. Nie graj w tę grę.
fajna gra daje 5 bo mam prawie wszystkie bossy mam 5 482 jablek
Złe i usterki ładują okropne wrażenia. Ale może być fajną grą, jeśli nie ma usterki.
Nie ma sensu tej gry😣
DROGA do wielu reklam był raz, gdy wyskakująca reklama spowodowała, że nie udało mi się osiągnąć poziomu i ponownie się uruchomić. doszło do tego, że było tak irytujące, że nawet nie zamierzałem dać aplikacji drugiej szansy. 😡.
Byłoby 5 ale jest mega dużo reklam.
Gra naprawde fajna, ale reklam jest tyle ze sie nie da grac, polecam wylaczyc intetnet i sie cieszyc grą!
Ekskluzywna
Knife Hit Arcade njoz
لیگ برتر فوتبال جهان ورزشی mhte
Fajna gra ale samo strzelano noże
Fajna gra polecam (:
Ta gra jest cudowna, ja i moja rodzina lubimy w nią grać w wolnym czasie. Są reklamy, ale nie tak dużo. Bardzo dobra gra do grania w wolnym czasie