(Android) Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight viac drahokamov hack
Feb 9, 2022 18:28:47 GMT -5
Post by highwardhabpharans on Feb 9, 2022 18:28:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ viac drahokamov hack ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight 2022 version ▞▞▞
Veľmi dobrá hra, ale nedá sa tam ľahko pohnúť s niektorými chybami
Milujem túto hru, ale keď som šiel hrať Pvp, roboti alebo hráči len predpovedali vaše pohyby. Klikajú na spam a nedávajú nám čas na to, aby sme odpovedali, aj štatistiky postáv sú také zlé a tak drahé, opravte to, pls. nadovšetko sa mi to páči
Táto hra je pekná, ale prečo tu nie je možnosť hry pre viacerých hráčov, chcem ísť proti svojim priateľom a bratovi. Pridajte režim násobenia
Táto hra je veľmi dobre urobená, ale roboty sú veľmi predvídateľné, ďalší problém, ktorý mám, je, že môžem zmeniť svojho palica, práve teraz som zasekol ako Naruto, opravte prosím tento problém a urobte roboty o niečo tvrdšími a zručnejšími, pretože po zatiaľ čo táto hra začína byť veľmi nudná.
REKLAMY REKLAMY REKLAMY REKLAMY vstúpte do boja, sledujte reklamu, po zápase sledujte reklamu, klepnite na ľubovoľné tlačidlo v hre, pozrite si reklamu, zmeňte obrazovku hry, pozrite si reklamu, opustite túto obrazovku, pozrite si reklamu. KAŽDÉ TLAČIDLO V HRE JE PREPOJENÉ S VIDEO REKLAMA $%&$ vaše #@@$%&* reklamy !!!!!
Naozaj si myslím, že ak by vývojári dali možnosť voľne pohybovať postavou na skutočnej obrazovke, hrateľnosť by sa výrazne zlepšila. Keď som hral túto hru, naozaj ma udivuje, ako v prvom rade vidíte všetky postavy, ktoré si môžete kúpiť, a nedáva mi to pocit, že som pre nich ako hráč cenný. Hra nemá žiadnu postavu f2p, iba niekoľko, ktoré sú predvolené. Myšlienka je originálna, samozrejme počítajúc s odkazom, ktorý používajú, ale hry potrebujú vývoj.
Štatistiky protivníkov sa zvyšujú, ale v hre máme limit, ktorý značne sťažuje príbehový režim, nepodložená vec vývojárov, ktorí nemajú dosť hodných hrdinov na nákup.
Super Hra odporúčam!
dobrá hra, ale pico je také silné, že je nespravodlivé, prosím, pridajte hrdinu zadarmo, že silného, pridajte hrdinu, ktorého si môžete kúpiť za mince alebo upgradovať svojho hrdinu, udajte hp alebo silu
Skvelá super hra
Naozaj milujem túto hru, ale už je to nejaký čas, čo táto hra nemá žiadne aktualizácie, aktualizujte túto hru a ja som čakal na aktualizácie do roku 2021, stále žiadne aktualizácie☹️
Dobre, takže viem, že je to divná vec, na ktorú sa sťažovať, ale z dobrého sa to nezmení. Ich hra je dobrá a systém je tiež celkom dobrý, tiež ovládanie je pekné a ľahko sa používa. Každý zápas má reklamu pred a po súboji a vždy, keď na niečo kliknem. Ale po 4 inzerátoch na získanie postavy nie sú žiadne ďalšie?
Milujem túto hru, až na to, že mená všetkých postáv sú zmenené a ja tomu naozaj nerozumiem, a niekedy po 5 reklamách sa to zastaví🤯😥. A po každej bitke je reklama. Nemôže byť 1 pridanie po 3 bitkách. Ak môžete, opravte
Táto hra ma veľmi baví. Rôzne postavy, režim PvP je skvelý. S hrou však mám jeden problém. Nemôžete preniesť svoje dáta z vášho druhého zariadenia, to by bola skvelá funkcia. Keď sa však prihlásim pomocou iného zariadenia, zobrazí sa úplne nový účet. Je to stresujúce riešiť to.
Túto hru by som ohodnotil 5 hviezdičkami, ak by boli názvy lepšie, ako napríklad Naruto sa volá ruto a Sasuke sa píše suke, opravte to, prosím, opravte to a chyba štítu, keď ju náhodne blokujete, jednoducho klesá, opravte ju, čaute😁
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight Action ttl
Ahojte chalani všetko funguje. Všetci ste úžasní, chcem len povedať, že" mám husiu kožu, keď hrám, je to ako ovládanie môjho obľúbeného hrdinu gomu. Ale jediná vec, ktorú mi chýba, sú nové formy gomu ako omni saiyan vegito mui a broly ultimate gihan limite breaker a veľa hrdinov, pls, urobte ich a nahrajte to na túto hru, pls chlapci, čakám na to
Toto je veľmi návyková a zábavná hra! Je to zatiaľ jedna z mojich obľúbených hier. Milujem, ako okamžite získate silné postavy, ktoré dokážu prekonať možno 2 kapitoly! Avšak. Postavy, ktoré si môžete kúpiť za skutočné peniaze, nie sú také silné ako tie, ktoré si môžete kúpiť za mince. Takže v podstate ide len o vyhodené peniaze. Okrem toho je to skvelé!
Úprimne povedané, Goku ultra instinct je podceňovaný aj režim Naruto sage. Ak aktualizujete Ur, pridajte viac anime postáv, ako je Madara, alebo by tam mala byť fáza Naruta, rovnako ako dračia guľa s inými animákmi, pretože to bude dávať väčší zmysel, ak budú existovať ďalšie anime postavy a pridajte režim Baryon.
Nie som naozaj dobrý v hodnotení hier, ale skúsim to. Najprv by som chcel povedať, že je zábavné hrať pre začiatočníkov, ako som ja, ale nie je to zábavné, pretože keď pokračujete v hraní v režime príbehu, je naozaj ľahké zabiť postavy, tak s tým niečo urobte.Prosím.
Veľmi dobrá hra, ale postavy stoja toľko peňazí a dimondov a všetko ostatné je veľmi dobré ❤❤❤❤❤😀😀😀😀😀😀
Zábava na prvom mieste, ale je to stále to isté...potom sa dostanete do bodu, kedy musíte zaplatiť, aby ste vyhrali, a to je pre mňa tá istá vec.
Trochu dobré, ale veľa reklám, ale budem to hodnotiť ako moja druhá najlepšia hra, ktorú som našiel.
Beholder 2 Lite Пригодницькі btr
-- ŽIADNY HRÁČ PRE VIAC HRÁČOV !!!!!! POTREBUJE VIAC HRÁČOV !!!!!!!!!! -- PROSÍM O OPRAVU !!!!!!!!!!!!!!! -- MOJE ODOMKNUTÉ POSTAVY SA NEZOBRAZUJÚ V MOJOM DRUHOM TELEFÓNE.
Toto je moja obľúbená hra 🙂. Jediný dôvod, prečo som dal štyri hviezdičky, bol...... To, že niektoré skiny predávajú za skutočné peniaze. A platenie za hry nie je také bezpečné. A urobte hru jednoduchou a cenovo dostupnou. Čo znamená, že sa dá zarobiť tvrdou prácou. Toto tiež opravte pls. Vytvorte režim na jednoduchšie získavanie drahokamov a mincí.
Skvelá hra. Ale reklamy sú pre mňa vždy pripravené, som veľmi sklamaný. Ak tento problém vyriešite, dám mu 5 hviezdičiek, inak mu nedám úplných 5 hviezdičiek
Je to dobrá hra, ale vec, ktorá mi bráni dať jej päť hviezdičiek, sú ceny typu, kto by zaplatil 2,00 $ za 1 chlapíka, ale chápem, že musíte zarobiť peniaze nejakým spôsobom, ale robiť gomu ssj blue a gete blue a gomu ultra stála peniaze ma naozaj naštvala, ale okrem tej dobrej hry hovorím len ja osobne
Reklamy reklamy reklamy Každá hra je pred a po pridaní. Hrateľnosť je v každej hre rovnaká bez akýchkoľvek výziev. 2/10
Táto hra je pekná, ale zvuk postáv je rovnaký a myslím si, že ak má postava viac ako jednu transformáciu, mali by ste byť schopní premeniť sa všetkými formami, ktoré už máte.
Samozrejme, že nemá všetko, ale je to uspokojujúce. Myslím, že bude skvelý nápad pridať obliekanie podľa vášho priemeru hp, ak je váš zdravotný stav pod 90, potom sa vaše oblečenie roztrhne
Táto hra existuje, ale niekedy sa pokazí a vždy spôsobí reštart môjho telefónu, ostatné hry to nerobia, toto je prvá a posledná hra, ktorá spôsobí reštart môjho telefónu
Som veľmi naštvaný, že sa to nepodarilo nainštalovať. Kedykoľvek dosiahne 64 % alebo 43 %, začne sa od začiatku procesu inštalácie. Naozaj si myslia, že mám nejaké peniaze, ktoré sa dajú ľahko minúť😕
Páči sa mi to, ale nemôžem pochopiť, čo ťa chcem Navrhujem, aby si odstránil hotovostné platby, skvelých hrdinov nedostaneš zadarmo Myslím, že potrebuješ aktualizáciu a myslím si, že by si mal dať takých sto reklám. hrdinov alebo ako päťdesiat, aby ste ich mohli získať, to je to, čo chcem a pravdepodobne každý, pretože nechceme míňať 100 $ len za skvelého hrdinu, ako sú Goku biele vlasy a Naruto šesť ciest Dúfam, že si to prečítate a splníte to Chcem len bezplatnú a zábavnú hru
Spočiatku naozaj zábavné, ale postupom času sa to stáva nudným a nemôžete si kúpiť altra goku alebo vegetu, na ktoré sú potrebné skutočné peniaze
Odpadková hra, ktorá žobre o peniaze, aby získala takmer polovicu všetkých postáv, pri boji sú zvukové efekty rovnaké, každá postava mala pri boji hlas Gokua, pri každom dokončení úrovne v príbehovom režime sa vytvára nespočetné množstvo reklám. , Nechápte túto hru, je to celé svinstvo.
Úplne to milujem!!!!💯 toto je hra, ktorú som tak dlho hľadal!!!!!!! Butttt Prial by som si, aby tu boli silnejšie postavy a nové hlasy, hral som celú hru a odomkol každého možného... Mám veľa mincí, ale nemôžete ich vymeniť za drahokamy a viem, že je to naťahovacie, ale rád by som videl "Akumo otca všetkých sayianov" a hlavne "Zenónovu pravú podobu"🤞😊 Vďaka!!!
Je to skvelá hra, ale je príliš jednoduchá! Nie som si istý, či je to tým, že som sotva na prvom svete, ale ak sa náročnosť nezmení, veľmi odporúčam vývojárom, aby hru sťažili! Alebo aspoň pridanie rôznych obtiažností, v ktorých čím vyššia obtiažnosť, tým väčšia odmena. Ale hra je veľmi zábavná, takže áno... 10/10
Je to naozaj dobré, grafika je úžasná a postavy stickmanov sú tiež celkom skvelé.
Celkom zábavná hra, ale niektoré dosť veľké nedostatky sú, že má nekonečnú kombináciu, po každej úrovni je pridanie a od prepínania medzi mapou a hlavnou stránkou sa postavy, hoci vyzerajú inak, cítia rovnako, jedinou zmenou sú však čísla. nie je veľa drvenia na získanie vecí a mechanik odstreďovania je celkom férový.
Najhoršia hra vôbec!!!! Táto hra je otrasná, ani neuvažujte o jej stiahnutí Po prvé, vy ste si pomýlili názov, nikdy ste nemali správne meno postáv, to je jednoducho zlé. Po druhé, keď hráte, štít je niekedy neúčinný, čo dáva súper veľa šancí vás poraziť. Po tretie, keď ste použili rovnakú postavu na boj proti sebe, váš súper je vždy silnejší, to je jednoducho hlúpe Hrozné😑 Kiež by som to mohol hodnotiť nulou
Milujem túto hru, ale problém je v tom, že mená hrdinov nie sú napísané správne a kedykoľvek si chcem pozrieť video, aby som získal nového hrdinu, vždy povedia žiadnu reklamu, ale keď sa pokúsim pozrieť si reklamu na bezplatné mince alebo diamanty je vždy pripravený inzerát. Tak neviem či je to problém alebo nie. Ale ak áno, opravte to a potom dám hre/aplikácii úplných 5 hviezdičiek, ktoré si zaslúži. Pretože aj keď je to stále skvelá hra Dragon Ball.
Naozaj dobrá hra. Grafika je dobrá. Veľmi sa mi páči hrateľnosť. Chcel by som viac bojových ťahov. Viac bojovej mechaniky. Tiež by som chcel, aby v príbehovom režime bolo viac postáv a viac etáp. Chcel by som, aby aj postavy mali jedinečnú/špeciálnu vlastnosť. Multiplayer by bol dobrým doplnkom hry.
Táto hra je zbytočne náročná. Mohol by som útočiť a z neznámeho dôvodu budem zbitý ja. Chvíľami mám pocit, že moje tlačidlo pre útok nefunguje👎 aj v režime proti, keď je obtiažnosť nastavená na normálnu, stále som porazený napriek všetkému, čo robím. Pracujte na svojej hre správne. Postavy by tiež mali mať upgradovateľné funkcie
Hra sa mi páčila, kým som nehral multiplayer a bolo tam veľa spamových postáv, čo je problém... BTW táto hra má príliš veľa reklám, čo je na hovno, pretože vždy, keď niečo stlačím, vyskočí reklama.
Toto je slušne zábavná hra, ale režim PVP v skutočnosti nefunguje, nielenže „hráči“ majú robotické pohyby, vypol som wifi uprostred boja a bitka stále bežala, buď táto aplikácia prišla na to, ako ju používať wifi s odpojenou wifi alebo "pvp" je len extrémna obtiažnosť robotov. A tiež veľa postáv sa oplatí používať. Inak je to zábava TLDR: PvP režim je falošný a ide o roboty, ak ste hľadali hráča proti hráčovi, ktorý s vami bojuje, ak nie, tak yay!
Super super😎, ale treba pridať ďalšie úrovne, pretože teraz nemôžem získať diamanty 💎, keďže som dokončil všetky aktuálne úrovne a potrebujem ich na získanie nových postáv. Pridajte aj ďalšie využitie zlata, ako je upgrade postavy a podobne. V dialógoch a iných veciach sú tiež nejaké gramatické chyby. Okrem toho je to celkom dobrá hra pre Dragon Ball!!!!
Táto hra je veľmi náročná. Ale pridajte viac hrdinu alebo postavu a potešte viac hrdinu, ktorý si môže kúpiť zlato, toľko postáv, ktoré si môžu kúpiť diamant, toľko hrdinov, ktorí si môžu kúpiť alebo získať prostredníctvom reklám. A už žiadny hrdina, ktorý si môže kúpiť skutočné peniaze, to nepoteší tak draho. Viac hrdinu, viac úrovní prosím a vaši hrdinovia prosím pokračujú vo vývoji alebo ssj, chcem použiť ssj3 guko, ale nemôžem použiť jeho ssj, ssj1 a ssj2. Budem čakať na vašu novú aktualizáciu a dúfam, že súhlasíte s mojou žiadosťou, ďakujem.
Hra je naozaj dobrá, ale chcem povedať, aby poškodenie bolo realistickejšie. Údery by mali spôsobiť len malé poškodenie, a nie ako 3% súperovho hp
Ospravedlňujem sa, ak som dal dve hviezdičky, ale je to naozaj zaseknuté a nepáči sa mi žiadna akcia a je to zlé, ale stále strácam na rovnakej úrovni a naozaj sa mi to nepáči, budem pokračovať v dobrej práci ako druhá hra s tebou versus
Tá hra sa mi celkom páči, ale jediným dôvodom je, že je to prvá úspešná hra.