Post by highwardhabpharans on Feb 9, 2022 18:19:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gymnastics Superstar ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gymnastics Superstar IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ povećanje kovanica hack ▞▞▞
▞▞▞ Gymnastics Superstar 2022 version ▞▞▞
To je dobra igra, ali nisu sve stvari besplatne. Pogotovo one dobre, premlada sam pa ih ne mogu kupiti
Tako super jako to volim a i ja se bavim gimnastikom. Samo me malo živcira što nemogu otvoriti doktora i za slikanje
Jako mi se sviđa ova igrica, ali nakon nekog vremena postane jako dosadna, ali ako bi se dodalo nešto novo što bi bilo cool i zabavnije
Igra je dobra, ali volio bih da je sve besplatno i da nema toliko oglasa i gdje više odjeće! ali igra je super, imam je 3 godine i super je zabavna! ali su oglasi i novac skupi
Volio bih da su stvari besplatne i ponekad možete pogledati oglas, ali ako vam ne dopušta da gledate oglas, morate platiti i
Papilova
Fort Conquer Strategy hgqj
Super je, ali trebali bi poboljšati grafiku!
Jako glupa igra
Malo blokira al he dobro
I ja treniram gim
Jako je zabavno.
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 😍😍
Volio bih da je sve besplatno. Ipak, ODLIČNA igra. Imam prijedlog igre. Igra ronjenja/PLIVANJA!
ja ne volim gimnastiku ali bih htjela naučiti napraviti zvjezdice i te gimnastičke stvari.Kad sam instalirala igricu predobra je bila i iznenadila sam se!!Preporučujem je svima ...
Sviđa mi se igra, ali ne plaćam ići u trgovinu, toplice ili bolnicu u igrici također ima mnogo oglasa.
Dobro, ali ponekad ovdje u ovoj igri nema ažuriranja i uvijek mi je dosadno pa sam u ovoj igrici. Dakle, samo ću ga deinstalirati.. Uglavnom 1 zvjezdica. Razočaran
Hvala Coco, nevjerojatna si ova igra je vrlo realistična i zabavna. Ova igra je vrlo zarazna, možeš ih šminkati i dotjerivati ih i frizirati i nokte, a također treniraš nema puno oglasa te stvarno treba preuzeti ovu igru.👍⭐⭐⭐ ⭐⭐
Toliko volim ovu igru². Najbolja stvar u tome je da možete odabrati svoju zemlju kao pravo olimpijsko natjecanje, ali dajem joj 3 (zvjezdice) jer su neke od stavki (poput snimanja fotografija i slično) zaključane pa je ograničeno, ali igra je sjajna, trebali biste je isprobati
Iskreno, stvarno je dobar. Ali obično ima reklama svaki put kad izađem iz centra, ali općenito je prilično dobro!
Lepo
Volim što možeš raditi barove i sve to ne sviđa mi se što ne dobivaš sve poput trgovine šminkom i dotjerivanja Trebam trgovinu i sestru i masku za lice u kojoj radiš stvari za lice to je ono što mi se ne sviđa o ovoj igri🙄
3 zvjezdice jer bi trebalo biti sve zaključano bit će otključano kako bi igre bile navijačke😊
Ova igra je glupa i on se puno poboljšava, skoro sve u ovoj aplikaciji je za novac i mrzim što piše 2020. a ona ima masku to je nekako glupo i ova igra se stalno ruši
Stvarno je dobro!
Sranje. Ne bi mi čak ni dopustio da igram, gumb za reprodukciju bi kliknuo, ali mi ne bi dopustio da igram i sve te recenzije o tome koliko je dobar vjerojatno su lažne, hvala što gubite prostor na mom telefonu
Zanimljiv
nevjerojatno. Kratki dodaci i vrlo zanimljivi. Preporučam ovu igricu svima koji traže zabavnu, opuštajuću igru na rubu svog sjedala ili samo traže nešto superzabavno i cool za gledanje.☺😊😀😁😃😄😆😇😉👑👗🐸
Pa možda da se više osoba može zvati jednako
Samo pokušavam pronaći pristojnu aplikaciju za svoju 4-godišnju kćer. Preuzeli ste ovu aplikaciju i puna je dodataka, da biste postigli igru ili se kretali u njoj morate gledati dodavanje od 20 do 30 sekundi između poteza. Izbrisano.
Toliko volim ovu igru da je uvijek igram na putu. Ali jedna stvar je da postoji toliko mnogo oglasa i kao i sve u ovoj igri za koju morate platiti. Ali osim toga volim ga!!
Super
To je zabavna igra, ali je potrebno puno vremena za preuzimanje i puno neta. Ne sviđa mi se.
To je stvarno dosadna igra i funkcije su jako spore iako je grafika odlična, ali ne sviđa mi se ova igra.
Igrica je super
Upravo sam preuzeo igru danas, pokazuje mi grešku, ali da ne budem preoštra ova igra je loša, najgora igra ikada napravljena u povijesti može izgledati lijepo Ali sve je to da vas zavara! savjetujte druge! Manegeru sretno u poboljšanju???
Bilo je grozno
ja treniram gimnastiku i sve je isto kao i na natjecanjima i treninzima. super igra volim ju ja treniram gimnastiku 5 godina
Postoje dva problema kada dođu dodaci ne možete sići s toga i kada se jednostavno pridružite tjera vas da se dotjerate i izađete na pozornicu, ali tada nećete izgledati lijepo i nećete biti jaki
MORATE PLATITI ZA SVE I DOBRE STVARI I TOLIKO DODOVA I nakon toga je samo zabavno.
Ova igra je ok, ali morate pogledati video za uglavnom sve
Igra je jako zabavna sviđa mi se
Vrlo je dobro, ali je glupo što su neke stvari zaključane
Volim ovu igru, bilo je stvarno zabavno igrati, mislio sam da je dosadna, ali ne, sada ne radim gimnastiku u stvarnom životu. imaju toliko slatkih odjevnih predmeta za gimnastičarke i nekako su mi pokazali neke trikove, stvarno je super, trebali biste ga instalirati