Post by highwardhabpharans on Feb 9, 2022 18:10:21 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crab War: Idle Swarm Evolution ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crab War: Idle Swarm Evolution IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kupons ▞▞▞
▞▞▞ Crab War: Idle Swarm Evolution 2022 version ▞▞▞
Man patīk šī spēle, lai arī cik garlaicīgi tas nešķistu no šī displeja, tā patiesībā rada atkarību un lieliski patērē laiku, taču reklāmu daudzums ir ārprātīgs, un, godīgi sakot, vairāk mijiedarbojas ar spēli, nevis vienkārši visu laiku pieskaras. būtu pārsteidzoši, ja būtu vairāk īpašu krabju un jaudas palielināšanas n lietas padarītu šo spēli episku, un es noteikti novērtētu 5 zvaigznes un izkliegtu to visiem saviem draugiem un savā IG
tas ir tāpat kā jebkurš cits dīkstāves klikšķinātājs, un tas ir ietērpts kā kaut kas labāks. diemžēl nē.
Es domāju par šo spēli, ka tā ir jautra un relaksējoša spēle. Tam ir jāuzlabo tas, ka tai ir jābūt tādām misijām kā LABĀKIE DRAUGI VAI DARBI. Tas būtu vēl jautrāk un reālāk. Bet nesaskaņojot lietas, ir tikai tādas misijas kā, piemēram, krabji dodas misijā, lai izglābtu tur draugu no rāpuļu karaļa, un, sākot ar 1 varoni, tam vajadzētu būt ar īpašu spēju, piemēram, knaibles, crabslash, bubblebeme vai izrakt. Tā es domāju par šo spēli.
kopumā tas ir laika kavēklis. tas ir lieliski tajā, ko tas dara. Es vēlos, lai ienaidnieku veidi mainītos vai ienaidnieki izskatītos sīvāki. Es novirzos. šiem krabjiem ir kājas, pat ja tā ir spārnu spēle.
Man patīk šādas tukšgaitas klikšķu spēles. Esmu pārliecināts, ka, jo vairāk jūs pievienosit jaunas funkcijas vai notikumus, jo vairāk laika man būs jāspēlē. ja jūs varētu arī panākt, lai reizinātājs darbotos ilgāk, tas būtu ideāli.
Privātuma politika mani satrauc. Pēc izlasīšanas tika atinstalēta, jo neuzticu šim uzņēmumam savus datus.
Man šķita, ka ekdīze ir laba lieta... LĪDZ TĀ ATKĀRTOJĀS VISS, KAS ES BIJU TĀLĀK SPĒLĒ, UN TAGAD ES ESMU ATGRIEZTIES UZ 1. LĪMENI! UH!
laba spēle, bet pārāk daudz reklāmu, reklāmas tiek noņemtas katru nedēļu vai katru mēnesi, kas ir pārāk dārgi, ja spēlē dīkstāvē
Spēle ir lieliska un aizraujoša. Tomēr ir problēma. Izmantojot Burrower Crab, tas mani aizveda līdz 806. līmenim, jo es biju 706. Tomēr es nevarēju nogalināt nevienu rāpuli, jo mani krabji nenodarīja pietiekami daudz bojājumu. Es arī nevaru atrast veidu, kā atgriezties iepriekšējā līmenī. Ja es nevaru nogalināt rāpuli, es nevaru dabūt zeltu.. Diemžēl pēc tam man bija jāpārtrauc spēlēt.
tā bija ļoti laba interesanta spēle, tā bija patiešām jautra un laikietilpīga, taču es ritināju, lai apskatītu citu lietotni, un tā atiestatīja visu manu progresu, kas man prasīja 3 stundas, lai to paveiktu, tāpēc jums ir daži kļūdu labojumi, bet es nespēlēju spēli. atkal
vienkārša spēle. reklāmu skatīšanās padara spēli tuvu. jauka grafika. labas idejas spēlē.
:-) :-D
nepārtraukta darbība, kas tiek aizvērta pēc otrā stāsta ekrāna parādīšanās
Lieliska spēle
šķiet jautra spēle, taču ikreiz, kad man ir jāskatās reklāma, lai saņemtu atlīdzību, tā man nekad nav devusi atlīdzību. vienmēr saka "tas ir negaidīts rezultāts"
Cooking Fever: Restaurant Game Arkādes spēles tdo
Tā ir laba spēle, kuru ir viegli spēlēt
Nav slikti tikai vienmuļi
Godīgi sakot, esmu atkarīgs no šīs spēles, jo tā var sniegt dažas pieredzes, kas parasti ir rpg, vienlaikus tai ir unikāla pieredze, un tā var sniegt lielisku pieredzi, lai sāktu noobs un profesionāļi, pat klikšķu/dīkstāves nīdējiem tā var patikt!
Tā ir laba spēle, kurā var pazust. Tā ir dīkstāves spēle, bet afk iestatījums ir slikts, es nesaņemu progresu, kad es nespēlēju.Un turnīros es neesmu ieguvis savus gēnu punktus, tāpēc tagad man pietrūkst apmēram 20+, un šķiet, ka bez tiem es nevaru progresēt daudz tālāk. Lūdzu, izlabojiet, lai es varētu turpināt baudīt spēli. Izņemot to, spēle tiks novērtēta ar 5 zvaigznēm, ja tiks labota... lūdzu
Tas ir vienkāršs jautrības laika aizpildītājs. Nav īpaši dziļi, tāpēc tajā nav dīvainas stāsta mehānikas vai kļūdu.
Ļoti jautra spēle, taču progresēšana prasa laiku, un dārgakmeņu audzēšana aizņem kādu laiku. Bet kopumā laba spēle.
šī spēle ir forša🤗
Šī spēle ir ļoti jautra klikšķu spēle, un jūs varat sasniegt patiešām tālu spēli, netērējot naudu. Es neesmu iztērējis ne santīma un esmu tik tālu cauri līmeņiem. Grafika ir laba un viss darbojas gludi. Kopumā lieliska spēle 10/10
spēle pēc kāda laika kļūst neveiksmīga, spēle tiek atskaņota un pabeidz spēli jūsu vietā, un tā kļūst tik vienkārša, bez izaicinājuma
Šo spēli var sākt. Ir jautri mācīties un sākt, bet tad kļūst SUPER lieki. Pēc pirmā Molt jūs zaudējat visu, ja vien nemaksājat, lai to paturētu. Tas liek jums sākt visu no sākuma veikt vienus un tos pašus nogurdinošos uzdevumus, bez īpaša labuma. Reklāmu nosaukšana par "neobligātu" ir pārspīlēta. Ja neskatāties reklāmas, vēlam veiksmi tikt jebkur vai pārvarēt izaicinājumus. Lai konkurētu, jums ir jāskatās reklāmas, tāpēc tās nav obligātas. Tas tiešām ir tikai viens un tas pats atkal un atkal...
Viena no absurdākajām tukšgaitas spēlēm, ko esmu spēlējis, taču tas nemaz nav slikti. Reklāmas nav obligātas, salīdzinot ar to, ko esmu redzējis līdz šim, lai gan jūs nesaņemsit daudz stimulu, neskatoties tās vai nemaksājot par tām. Joprojām lieliska spēle pagaidām!
Crab War: Idle Swarm Evolution Seikkailu dhpr
Es mainīju savu vērtējumu uz 2 zvaigznes, jo reklāmu noņemšanai bija nepieciešams abonements. Reklāmu noņemšanai ir jābūt vienreizējam pirkumam.
jūs, iespējams, varēsit spēlēt bez maksas, taču tas aizņem daudzus gadus! un krabji kādu brīdi izskatās forši. Es nevēlos ienīst šo spēli, jo ir skaidrs, ka tajā ir ieguldīts daudz darba. Bet nekliedziet visiem un viņu mātei, kas spēlē šo spēli, par to, cik oriģināla un forša ir jūsu spēle. turpiniet savu darbu, bet mēģiniet mainīt savas metodes.
Jauka spēle muca dažreiz es lag, bet tas ir ok
Vēl viena dīkstāve, lēna attīstība un nedaudz apnicīgi iegūt jauninājumus, taču izdodas būt ziņkārīgs par gadījuma raksturu
Šī spēle ir ļoti jautra, taču vienīgais, kas mani attur no 5 zvaigznēm, ir fakts, ka es nevaru pilnībā restartēt. Es esmu viens no tiem spēlētājiem, kas kādu laiku atstāj spēli un atgriežas, kad atgriezīšos, es vēlos atgūt jautro pieredzi, kas man bija no sākuma.
Laba spēle, jautra un jauka
Man patiktu, ja kāds neizņemtu punktus, kas ieguldīti kristālisko spīļu gēnu laboratorijā. Nerātns..... nerātns. Bezmaksas spēlētāja profils ir pārāk labs tiem, kas maksā naudu. Atjauninājums: es nezaudēju daudz punktu, jo 2 vai 3 reizes ieguldīju punktus gēnu laboratorijā, jo vairāk koncentrējos uz gēnu koku. Es zinu, kurš cilvēks ģenētikas un gara ziņā tika atlaists no I konfektes. Nolādētie dzīvnieki, kurus sauc par reptoīdiem. Atjauninājums: Nu....nopietni.....Cik es zinu, es pats varu pieskarties ekrānam.
laba klikšķu spēle. pieklājīgs pavērsiens, salīdzinot ar piedzīvojumu kapitālisma stilu. ja jums patīk klikšķinātāji, ir vērts to apskatīt.
Tā ir diezgan laba spēle, bet vai jūs varat likt krabim automātiski nārstot, jo esmu noguris no filmēšanas. lai jūs varētu pievienot automātisko pogu.
Laba spēle par 7/10. Nepieciešams veids, kā atbrīvoties no progresa. Tā kā es spēlēju šo kā pirms gada un izdarīju tik slikti, un es nevaru to labot.
Tā ir pieklājīga spēle. Pirmā atiestatīšana aizņem kādu laiku, taču pēc tam tas sāk darboties. Mana lielākā problēma ir nespēja viegli saskatīt savas pērles.
Šī spēle ir labi izlabota, bet es gribu, lai krabji būtu nedaudz lielāki Rediģēt: Es domāju, ka jums, puišiem, ir jāsamazina atlīdzība un krabju cenas un viss līdz 40% :/ es esmu vecs šīs spēles spēlētājs, tagad esmu 42. līmenī. vajag vairāk naudas, neiegādājoties zeltu Manta Ray Likt krabjiem attīstīties Karalienes krabji tiem pievieno tādus evolūcijas kā maksimālais līmenis= EVOLUTION slikti atdodiet 5 zvaigznes pēc tam, kad jūs to salabojāt
Tas izskatās skaisti, tajā ir minimāls reklāmu skaits, un tas ir diezgan veikls jēdziens. Tomēr tā nav īsti spēle. Sākumā sajūta ir tieši tāda pati kā tik ilgi, kamēr es to ļauju. Nav nekādu izaicinājumu vai stratēģijas, vienkārši nopelniet un tērējiet zeltu, lai bezgalīgi saglabātos tādā pašā tempā.
Tas atkal izdzēsa manu progresu. Šoreiz es savam krabim pat neliku atdzimt. Es jau nosūtīju e-pasta ziņojumu par savu situāciju, taču atstāju to šeit, lai cilvēki varētu paredzēt, kas varētu notikt. Kad es pēdējo reizi to atskaņoju, nebija kļūdu vai avāriju. Tas mani aizsāka atpakaļ uz sākumu divas reizes ap 980m. Es grasījos to atskaņot pirms dažām minūtēm, kad tas mani atsūtīja atpakaļ uz ievadu, es netaisījos to visu iziet cauri trešo reizi.
Labs mazais laika slepkava. Izbrauc šur un tur, bet izstrādātāji ir ļoti jauki un ļoti dāsni ar pikapu un tamlīdzīgi. Ļoti ieteicams tiem, kas vēlas uz brīdi aizņemt savas smadzenes un brīvu vietu.
Crab War Aventure lpb