Post by highwardhabpharans on Feb 9, 2022 18:07:14 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pokémon UNITE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pokémon UNITE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vairāk izturības kapāt ▞▞▞
▞▞▞ Pokémon UNITE 2022 version ▞▞▞
Pokemon Ultra Moon 3DS ROM ir milzīga lomu spēles videospēle, ko Game Freak izstrādājis Nintendo 3DS un izlaidis The ... Izpildiet ekrānā redzamās darbības.
Sacensību meklēšana ir neveiksmīga, un komanda, kas jums bija, kad jūs mēģināt to nodot, tiek automātiski nodota, jutās tā, it kā jūsu komanda būtu ai, un tas vienmēr notiek rangā.
Izņemot 2100 iknedēļas monētu limitu un dažu šo pokemonu absurdo spēku/daudzpusību, man nav par ko sūdzēties.
Pati spēle pēc šī atjauninājuma netiek atvērta, šis atjauninājums ir burtiski iznīcinājis spēli, tā ir kļūdaini atpalikusi un slikts tīkls un zemi FP Arghhhh... Lūdzu, atrisiniet to pēc iespējas ātrāk, jo ir daudz kritisku atsauksmju
Spēle ir lieliska, taču pēdējos 2 mēnešus savienojums ir bijis ļoti slikts. Dažas spēles bez kavēšanās un dažas ar sekundes aizkavi, kas nav atskaņojama. Arī saspēle ir diezgan slikta.
Pēc nesenā atjauninājuma mana iemiesojuma sākotnējās acis (6. opcija) tiek pārslēgtas ar noklusējuma acīm (1. opcija) mazajā atjauninātajā ikonā, lai gan visa ķermeņa attēlā ir redzama 6. opcija. Mēģināju tās pārslēgt, lai uzzinātu, vai tā ir tikai kļūme, un tā ir tāda pati situācija (ikona tagad parāda sākotnējās acis, kuras izvēlējos, lai gan pilnajā attēlā ir redzama iespējamā acs opcija). Es neesmu pārliecināts, vai tas ir tikai no manas puses, bet es ceru, ka izstrādātāji to drīz novērsīs, paldies! 💗❤️
Agrāk tā bija lieliska spēle, tagad to praktiski nevar spēlēt. Agrāk man patika spēlēt šo spēli pakalpojumā Switch, taču pārgāju uz mobilo, jo mobilo ierīču spēlētāji kādu iemeslu dēļ iegūst ātrākus savienojumus un spēlēšanu. Apmēram novembra sākumā es pamanīju, ka to pārpludināja jauni mobilo sakaru lietotāji un tādi, kas neinteresējās par komandas stratēģiju. Tā ir lieliska spēle, taču tā ir tik laba, cik labi ir cilvēki, ar kuriem jūs varat spēlēt. Iestatiet iestatījumu, kurā Switch spēlētāji var izvēlēties spēlēt tikai ar citiem Switch spēlētājiem!
Es spēlēju šo spēli. Esmu to spēlējis kopš tā izlaišanas uz slēdža. Tā sākās kā lieliska spēle. Tomēr tagad maču veidošana par reitingu ir šausmīga, spēlējot ar draugiem. Kad tas veic ielāpus, viņi ziņo par kļūdām, ja tās nav kļūdas. Tad viņi nerfē varoņus, kas jau bija līdzsvaroti. Viņi nenomierina rakstzīmes, kurām tas ir vajadzīgs, piemēram, ninetails vai garchomp.
Man vienmēr ir zema līmeņa spēlētāji, kuri pāriet bezsaistē ikreiz, kad sākam zaudēt. Un man ir pretinieki 2. veterānam, kur mani komandas biedri ir 3. un 4. ekspertu klasē, bet es – 1. veterānu. Arī šajā griešanās zonā es saņemu miskasti, un tās pašas lietas tiek atkārtotas vēlreiz, atalgojot, un spēles veidošanas sistēma ir pārāk slikta. Ļoti neapmierinoša
Es spēlēju kādu laiku un izbaudu spēli, taču kopš izlaišanas tā neatcerēsies pieteikšanās informāciju un katru reizi, kad es palaižu spēli, man ir jāpiesakās vēlreiz. Dažreiz tas mani izsit, jo "beidzies pieteikšanās informācijas derīguma termiņš" vai kaut kas tāds, kāds ir tieši tad, kad es ielādējos spēlē, tāpēc man ir jāpalaid garām pirmās 2 minūtes, piesakoties vēlreiz. Es tiešām domāju, ka tas tiks salabots, bet spēle ir bijusi tik ilgu laiku.
Visu laiku sliktākā spēle, ar kuru jūs varat atkal pielīdzināt augstāka ranga un augstāka līmeņa cilvēkus, un kā robots var piedalīties rangā LOL. Šajā spēlē pārāk daudz troļļu un afk. Netērējiet savu laiku un spēlējiet citu spēli
Pokémon UNITE Akčné ltra
lejupielādējiet Pokémon UNITE apk jaunāko versiju Game, autors ...
Spēle ir laba, taču savienojuma atjaunošanas problēma joprojām ir problēma. Pārāk lēns, lai atpazītu, un, ja esat spēlē, tas jau ir pēc 5-6 minūtēm. Sacensībās piedalās daudz AFK spēlētāju, un tomēr es nesaņēmu nevienu ziņojumu par viņu sodiem. Tas kļūst toksisks, jo spēlētāji AFK/pamet spēli pirms mazāka soda. Sodīt tos TROLLERUS un AFK spēlē. Man nepatīk to teikt, tas mainīs spēles fāzi. SPĒLĒTĀJI ir tik sasodīti bez mērķiem un tikai viesabonē.
Pokémon UNITE Akčné ltra
Šajā jaunajā atjauninājumā ir daudz kļūdu. Neatver spēli. Mērķis tiek automātiski apturēts. Un vēl daudzas citas kļūdas, lūdzu, izlabojiet to
tas ir diezgan labi, jūs būtībā cīnāties par 10 minūtēm, un tāpat kā gūstat vārtus, jums ir arī monētas, lai iegūtu jaunus pokemonus, lūdzu, pievienojiet rillabom un izveidojiet nulles, charlizard un greninja komplektu!!!! pls šī spēle ir tik forša!!! jums pat ir 14 dienu atlīdzības, es to pabeidzu! iespējams, labākā pokemon spēle pēc platīna, piemēram, bruh.edit, es vairs nevaru pievienoties ikreiz, kad noklikšķinu uz pievienoties, parādās balts ekrāns un pēc tam melns ekrāns, un tas vienkārši nodziest, lūdzu, izlabojiet šo kļūdu.
Patīk spēle!!!! Pat šobrīd man atliek tikai gaidīt, kad viss nāks.. bet es saskāros ar kļūdu, kad nospiežat Unite Battle, un viss nav īstajā vietā, es spēlēju šo kopš tā palaišanas, bet ceru, ka varēsiet to novērst , es to vakar atjaunināju, un pēc tam tas notika. Lūdzu, izlabojiet to!!!
Šī ir laba spēle. Bet ir daudz kļūdu, un es biju ultra rangā, bet tagad esmu eksperts, jo izlases spēlētāju dēļ mani ienaidnieki ir profesionāli un mana komanda ir roboti😡. Vienā mačā būs 1 vai 2 afk izlases komandas biedrs🤯. Un man kļūst garlaicīgi spēlēt šo spēli, jo sarindotajās spēlēs ir tikai viena karte, es lūdzu jūs pievienot kartes sarindotajām spēlēm🥲 lūdzu
Koncepcija ir tur. Bet visam vajag tik daudz uzlabojumu. Visa lietotāja saskarne ir lēna, UX ir ļoti slikta. Izvēlnes ir ļoti neskaidras un neintuitīvas.
Es mainu savu atsauksmi uz 3 zvaigznēm. Pēc jaunākā atjauninājuma tas atkal rāda nestabilu tīklu, neskatoties uz to, ka ir ātrgaitas wifi tīkls. Lūdzu, izskatiet šo lietu. Šīs problēmas dēļ mans sniegums spēlē samazinās.
Krievijā izveidoja elektriskā pikapa Ilona Mask un iPhone 11 ...
Tā ir lieliska spēle, taču ir daudz problēmu:1 bezsaistes režīmā esošie roboti abās komandās ir tādi, ka viņi neskaitāmas reizes stāv priekšā zapdos un neko nedara, kā arī ir šī kļūme/kļūda, kad mēģināt gūt vārtus ar rezultātu vairogu, tad jūs nejauši pārvietojaties, mēģinot gūt vārtus vēlreiz, tas vairs nav, tas man ir maksājis, un daudziem cilvēkiem ir neskaitāmas ranga spēles, trofejas un citas balvas, lūdzu, izlabojiet to, tad es piešķiršu apskatam 5 zvaigznes.
Atgriezos, lai pārbaudītu, vai mans iepriekšējais ieteikums ir ņemts vērā. Joprojām nekas. Es nesaprotu, kāpēc izstrādātājs nevar pievienot pielāgotu tērzēšanu vai vismaz pievienot specifiskākus ātro tērzēšanu efektīvai saziņai. Ne visiem ir iespēja spēlēt, kad ir ieslēgta balss tērzēšana. Kāpēc gan nepieļaut efektīvāku teksta saziņu??
Vienkārši spēlējiet ar attālinātu vai salauztu varoni, un jūs uzvarat vai arī zaudējat, kad kāds izstājas. Viņi paši pamet joslu kopā ar jums, negaidiet komandas darbu, esiet gatavi tikt aizmirstam. Man vienkārši nepatīk fakts, ka vienā joslā var 5 pokemoni steigties un jūs nesaņemat palīdzību vai nesaņemat palīdzību. Tā ir tikai kārtējā Moba. Ļoti jāmaksā, lai uzvarētu
Spēles atjauninājums ir pārāk lēns, jūs zaudēsiet tik daudz spēlētāju, jo esat lēns. Milzīgs atjauninājums ir labs, taču nelieli ielāpi vai nelieli atjauninājumi katru nedēļu ir veids, kā saglabāt atskaņotāju aktīvu, atkārtojot vienu un to pašu katru dienu, lai gaidītu "milzīgo atjauninājumu", ir nogurdinoši, un galu galā cilvēki pamet spēli. .
Pokémon UNITE Hərəkət nlzz
Labākais veids, kā spēlē, ir tas, ka tā tiek atsvaidzināta pēc ielāpu 100% atkal un atkal, lai jūs nekad nevarētu spēlēt.
Pokemon Unite Apk lejupielāde Android ierīcēm [2021] - Luso ...
Nesenais kļūdu labojums: ▪︎ nekas nav darīts maču sistēmā, neskatoties uz visām sūdzībām par AFK / zemu punktu skaitu robotu spēlētājiem ▪︎ vecie Pokémon tiek pazemināti, lai reklamētu jauno Pokémon ▪︎ Talonflame mušu CD ir krasi palielināts + bojājumi ir ievērojami samazināti, padarot to pielīp. visu laiku uz zemes, zaudējot savu vārtu gūšanas spēju, un nav nekādas atšķirības salīdzinājumā ar Cramorant.
Dienām ejot, spēle arvien vairāk sāk izskatīties pēc naudas izņemšanas. Matchmaking ir visu laiku zemākais pēc 2. sezonas sākuma. Esmu gandrīz pārliecināts, ka viņi mākslīgi sagādā arvien lielākas grūtības, saskaņojot jūs ar sliktākajiem pieejamajiem spēlētājiem, cenšoties pagarināt spēli. Pretstatā tam, lai salabotu mačus un atbilstošus spēlētājus ar līdzīgu prasmi. Šis ir tikai viens no lielākajiem trūkumiem, par ko varu runāt, jo man ir tikai 500 rakstzīmju ierobežojums. Lūdzu, izlabojiet savu spēli..
Es esmu spēlējis unite reliģiozi uz slēdža, jo man patīk Pokemon un man ļoti patīk spēle, tomēr spēle ir šausmīga, un ir tikai skumji, ka izstrādātāji nav ieklausījušies sabiedrībā, un tas ir ļoti skumji. Ja kāds no izstrādātājiem izlasa šo atsauksmi, lūdzu, ņemiet vērā, ka PĒC 6 MĒNEŠIEM TO JOPROJĀM SŪK, LABOS!
Šī spēle ir absolūti negodīga!!! Kā tas nākas, ka man ir iesācēju komandas, kamēr 5 pretiniekiem visiem ir augstāki rangi nekā mums. Es ļoti ieteicu ppl atinstalēt šo spēli. Tas ir negodīgi...
Šī spēle ir viena no visu laiku unikālākajām mobām, tā ir svaiga gaisa malks pārsātinātajam moba žanram, pokemonus ir patiešām jautri lietot, vienīgā problēma ir tā, ka šķiet, ka viņiem patīk izlaist nepietiekami novērtētus pokemonus, nevis populārākos. . Arī bilances komanda ir diezgan traka, viņi nerf pāri 50% atk koeficientam noteiktam gājienam, buff overpowered mons un citi tamlīdzīgi, viņi tomēr nav tik slikti kā līgas bilances komanda.
War Machines: Tank Army Game ایکشن szj
Ja godīgi, tā ir laba spēle, taču ir daudz problēmu saistībā ar priekšmetiem, pokemoniem, panākšanas mehāniku vai vienkārši slīpēšanu. Ir kaut kā negodīgi gaidīt 3 dienas, lai atkal iegūtu Aeos monētas un enerģiju, cilvēki vēlas slīpēt un gūt labumus, tam ir paredzēta moba. Rediģēt: Saderības meklēšana šajā spēlē ir spēkā neesoša. Netraucē vairs. Un apvalki maksā vienu konsoles spēli, kurā piedalās Alolan Ninetales. Rediģēt 11.11.21.: Jūsu pircēju meklēšana joprojām ir slikta. Ceru, ka jūsu nauda ir laba. Suckasses.
Šī ir burtiski mana pirmā atsauksme par jebkuru lietotni, jo man ļoti patika spēles ranžēšana, taču es pamanīju, ka Ultra līmenī jūs joprojām esat saderīgs ar vismaz 2 cilvēkiem, kuri ieguvuši 0–15 punktus! Es varētu gūt vārtus 200+ 5 spēles pēc kārtas un varbūt uzvarēt 2, jo šausmīgi mači un idioti spēlētāji pārāk ātri izstājas un nemēģina gūt vārtus. Viss mans smagais darbs iet velti. Es ieteiktu saskaņot spēlētājus atbilstoši viņu VIDĒJĀJIEM punktiem vienā spēlē, lai izskaustu sliktākus rezultātus.
kaujas tanku, NO LAG, reālā laika online multiplayer shoot spēli. ... Darbības Spēles. Atjaunināt : ... Jums Var Patikt Arī Šīs Spēles.
Tā ir 1 pret 5 coop moba spēle. Srsly, kādu dienu šajā laikā es sapratu, ka mani pastāvīgi savieno pārī ar robotprogrammatūrām, kas ir sakārtotas un ikdienišķas kā visu laiku. Es varu teikt, ka viņiem ir paredzēts iet uz to pašu maršrutu, jo tas ir tik acīmredzams. Viņi necentīsies gūt vārtus, pat ja viņiem ir pilns bumbu skaits uz visu spēli. Es domāju, ka... jūs mācībās mācījāt mums gūt vārtus, bet ne jūs AI? Bet godīgi sakot, es joprojām izbaudu nedaudz spēles, jo es turpinu uzvarēt pret robotu.
Visnepatīkamākā spēle manā dzīvē. 😂 Atvainojiet, ATvainojiet, es tikai jokoju par visu laiku labāko spēli, jo šī spēle ir vislabākā Android ierīcēm. Pērkot Nintendo slēdzi, mēs iztērējam apmēram 10 000 ₹, bet, lejupielādējot šo spēli, mēs iztērējam tikai 500 MB. Šīs ir manas atsauksmes. 🙏🙏🙏
Ļoti laba spēle un baigi forši pokimoi Un tik aizraujoša••
Šī spēle ir smieklīga, kad spēlējat standarta spēli, nejauši saskaņojiet komandas treneri, izmantojot spēlētāja vārdu, bet viņi pārvietojas kā datora treneris (atgriežoties uz bāzi, viņi iet uz bāzi, nevis noklikšķiniet uz ikonas atpakaļ uz bāzi), un, ja jūs zaudējat spēle, prezentācijas uzvara ir Samazināts. LOL.
Spēle ir jautra, ja neskaita faktu, ka cilvēki var vienkārši nejauši ziņot par to, ka esat palaidis tukšgaitā, pat ja jūs to nedarat. Tas liek jums zaudēt punktus uzreiz, jo izstrādātāji faktiski nepārbauda pārskatus. Viņi vienkārši nosūta tos tieši cauri. Diezgan kaitinoši ir pieteikšanās pēc 2 dienām, kad pat netiek spēlēts, lai iegūtu punktus par stulbiem ziņojumiem, kas netiek pārbaudīti. Mēģiniet faktiski izpētīt pārskatus, nevis pieņemt, ka katrs no tiem ir patiess.
Ir ļoti grūti noņemt frnds no frnd iesūtnes. Kad es noņemu frnd iesūtnes beigās. Tas rit atpakaļ uz pirmo ierakstu. Katru reizi, ja vēlaties izdzēst pēdējo ierakstu, to ir grūti izmantot. Iesūtnei jāpaliek tādai pašai, kā es izdzēsu pēdējo. Lūdzu, izlabojiet šo.
Tā ir laba spēle, bet spēlētāji ir šausmīgi, un tā galvenokārt ir spēļu vaina. Tas nemāca cilvēkiem, kā darbojas MOBA. Tas nemāca jaunajiem spēlētājiem par lomām, komandas darbu, izsaukšanu un celiņu ievērošanu, tas neizskaidro kaitējumu, ko rada farma nozagšana no komandas biedriem vai buffu un farma nozagšana no ātrumposma. Galu galā spēle ir pamatīgāk jāizskaidro jaunajiem spēlētājiem, un jaunie spēlētāji ir jāizslēdz no ranga līdz līmenim, kurā viņi patiešām dod labumu komandai.
Sākās labi. ĻOTI pamata Moba. Jūs iekļūstat spēlē ar labu sākumu, pārzinot citus iesācējus. Pēc šī ievada spēlē jūs nonākat dziļumā ar visiem pieredzējušajiem spēlētājiem. Tā ir problēma ar VISĀM mobām, jūs saņemat "jauko" ievadu spēlei un pēc tam sliktākās spēles, ko varat iedomāties. Vienā no savām pirmajām spēlēm es tiku nostādīts pret komandu, kas mūs vienkārši apspēlēja. Viņi bija mūsu sākotnējā nārsta nometnē. Kā ir paredzēts, ka jauni cilvēki spēlē to izbaudīt? Labojiet sameklēšanu
Jūs nevarat spēlēt pa tālruni un pārslēgties.... Es vēlos pārvietot savus mobilos datus uz manu slēdzi. Kāpēc šī spēle to novērš? Es tev iedevu naudu! Ļaujiet man spēlēt!!! >< nožēlot pirkumu un apstrīdēt izmaksas
Pārāk darbināmi roboti, šausmīgi komandas biedri. Spēlētājam, kuram vienkārši nav komandas un kurš vēlas izšķirties ar labiem komandas biedriem, iespēja uzvarēt ir tīra veiksme, jo daži komandas biedri ir vienkārši stulbi, nezina, kur iet, ne kā izmantot iespēju, kad tā parādās. Spēlējot šo spēli, es patiešām saprotu tādas spēles kā League of Legends toksicitātes iemeslu, jo daži spēlētāji ir godīgi miskaste. Sākumā tas ir jautri, bet ilgtermiņā solo spēlētājiem nav cerību.
Bija labi sākumā, kad tajā bija faktiski spēlētāji. Tagad tas ir tikai virkne robotu, kurus jūs gandrīz nekad nepārspēsiet.
Spēlētāji nevar labi sazināties. Zapdos un articuno nogalināšana ir tik nelīdzsvarota, ka, neskatoties uz to, ka esat vadībā, jūs joprojām zaudēsit. Liek jūs saspringts, jo spēlējat labi, gūstat daudz nogalinātu un daudz punktu, taču jūs joprojām zaudējat komunikācijas trūkuma dēļ komandā. Tas ir stulbi, un es to vairs nebaudu.